OFFERTE / CONTACT

DAKWERKEN

Dakwerken regio Antwerpen

Uw roofing of pannendak vernieuwen? De balken van uw hellend dak vervangen? Nieuwe dakisolatie nodig? E & I Construct heeft een zwak voor elk dak! Wij doen alle renovatiewerken in Antwerpen en omstreken van een leien dakje lopen, voorzien van de juiste kwaliteitsmaterialen, hoogstaand vakmanschap en het nodige enthousiasme.

Dakrenovatie en herstellingen

Een renovatie van een dak kan zich opdringen wanneer er grote schade of sleet optreedt. U kunt natuurlijk ook net kiezen voor een dakrenovatie om schade te voorkomen. E & I Construct uit Antwerpen is uw partner voor een geslaagde dakrenovatie en andere dakwerken. Is uw dak nog niet zo oud en heeft u een kleine schade? Geen probleem, ook voor dit soort dakherstellingen staat ons gedreven en ervaren team dakwerkers klaar.

Dakisolatie

U kunt bij E & I Construct uit Antwerpen ook terecht voor dakisolatie. Het isoleren van een dak is immers onontbeerlijk. Zo bent u zeker van een aangenaam binnenklimaat, en vooral van een flinke besparing op uw energiekosten. Wij isolerende zowel bestaande daken als daken van nieuwbouwwoningen.

Dakbedekking

Voor het plaatsen of renoveren van een dak kunt u bij ons terecht voor verschillende dakbedekkingen. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen. We sommen enkele veelgebruikte dakbedekkingen en hun eigenschappen op.

Dakpannen

Voor hellende daken wordt vaak voor dakpannen gekozen. Er bestaan betonnen dakpannen en keramische. Deze laatste gaan zo'n honderd jaar mee, terwijl de betonnen variant doorgaans na een dertig jaar het einde van zijn levensduur bereikt. De reden waarom dakpannen nog steeds zo populair zijn heeft uiteraard te maken met hun uiterlijk. Daar waar dakpannen vroeger vooral voor eerder klassieke woningen geschikt waren, zijn er nu ook heel wat dakpannen op de markt die perfect op een hedendaagse of moderne woning passen. Wilt u uw dakpannen laten vernieuwen? Neem contact op met E & I Construct uit Antwerpen. Ons team ervaren dakwerkers staat klaar om uw pannendak te vernieuwen volgens de regels van de kunst.

Roofing

Roofing of bitumen is nog steeds een populaire dakbedekking. Dat komt voor een groot stuk door de eenvoudige plaatsing. Met een brander wordt de roofing op het dak "gebrand". Als de dakwerker zijn werk goed heeft gedaan gaat een roofing dak zo'n 25 jaar mee. Het voordeel van roofing is ook dat er makkelijk herstellingen op kunnen worden uitgevoerd. Wilt u uw roofing dak vernieuwen? Reken dan op E & I Construct uit Antwerpen voor deze dakwerken. Onze ervaren dakwerkers toveren uw versleten roofing dak om tot een gloednieuw dak. Contacteer ons voor al uw dakwerken.

EPDM

EPDM, of in de volksmond soms dakrubber genoemd, is een dakbedekking die aan een flinke opmars bezig is. In tegenstelling tot roofing wordt ze niet op het dak gebrand, maar gelijmd. EPDM is zeer geliefd omdat het een levensduur heeft van zo'n vijftig jaar. Contacteer E & I Construct uit Antwerpen voor de plaatsing van uw EPDM dak of alle andere dakwerken.

Dakwerken volgens de regels van de kunst

Onze werknemers zijn vakbekwaam en volgen  regelmatig bijscholingen. Voorzien van de nieuwste technieken en producten brengen ze uw renovatieproject zonder moeite tot een goed einde. Met oog voor kwaliteit en een ware passie voor het vak, beschikt u binnen de kortste keren over een splinternieuw dak. Met andere woorden, voor dakwerken volgens de regels van de kunst bent u bij E & I Construct in Antwerpen bij het juiste adres.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor dakwerken in de regio Antwerpen.

E & I Construct, uw betrouwbare bouwpartner

Bij E & I Construct in Antwerpen kunt u terecht voor diverse diensten in de bouw: nieuwbouwrenovatiewerkendakwerkenelektriciteitswerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.