OFFERTE / CONTACT

RENOVATIE

Laat uw woning volledig tot zijn recht komen

De woningprijzen in Vlaanderen stijgen pijlsnel. Vaak bent u daarom aangewezen op de aankoop van een kleinere, oudere woning. E & I Construct biedt als professioneel uitgerust bedrijf verschillende mogelijkheden voor de renovatie van uw aangekochte woning of pand. 

Pleisterwerken

E & I Construct uit Antwerpen zorgt voor gladde, egale muren en plafonds. U kunt daarbij rekenen op onze jarenlange ervaring. Onze ervaren vakmannen verzorgen de pleisterwerken van uw renovatie met veel precisie. Zo bent u zeker van een perfect uitgevoerde renovatie. Wilt u een vrijblijvende offerte voor pleisterwerken in uw woning? Neem dan snel contact met ons op.

Gyprocwerken

Wilt u in uw renovatie gyprocwerken laten uitvoeren? Bijvoorbeeld om een ruimte te verdelen met een tussenmuur? Of misschien heeft u een niet gebruikte zolder die uw wilt omvormen tot slaapkamers of een hobbyruimte? Neem dan zeker contact op met E & I Construct uit Antwerpen. Wij denken graag met uw mee en staan klaar om uw gyprocwerken aan te pakken volgens de regels van de kunst. Zo bent u zeker van een perfect resultaat. Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor gyprocwerken in uw woning? Neem dan zeker contact met ons op.

E & I Construct, uw betrouwbare bouwpartner

Bij E & I Construct in Antwerpen kunt u terecht voor diverse diensten in de bouw: nieuwbouw, renovatiewerken, dakwerken, elektriciteitswerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.